Помста за надуману зраду: до 17 років позбавлення волі засуджено жителя Шепетівщини за вбивство сина співмешканки та замах на її вбивство

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури суд визнав винним 47-річного жителя Шепетівщини в умисному вбивстві, замаху на умисне вбивство та носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволуЙого засуджено до 17 років позбавлення волі.
 
Злочин стався близько опівночі 19 травня цього року в селі Старий Кривин, що поблизу Нетішина.
 
Засуджений посеред ночі прийшов на подвір’я своєї колишньої співмешканки, щоб нібито помститись за зраду. В результаті між ними виникла сварка, у ході якої зловмисник сильно побив 44-річну жінку та заподіяв їй удар мисливським ножем у груди.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
На крики з будинку вибіг син пораненої і кинувся захищати матір. У ході боротьби між ним та нападником останній заподіяв 22-річному хлопцеві несумісні з життям ножові поранення, від яких він помер на місці події, а негідник кинувся тікати на власному авто.
 
В ході слідства з’ясувалось, що у 2021 році чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування та має не зняту та не погашену судимість.
 
Окрім того, що чоловік відправиться за ґрати на 17 років, він ще й сплатить потерпілій пів мільйона гривень моральної шкоди.  
 
Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне