Поширювала деструктивний контент зі сторінок пропагандистів кремля – підозрюється мешканка Кам’янця-Подільського

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканці Кам’янця-Подільського у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).
 
З початку повномасштабного вторгнення жінка неодноразово поширювала через власний акаунт у забороненій соцмережі матеріали антиукраїнського спрямування.
 
Прихильниця рашизму публічно виправдовувала воєнні злочини окупантів і ставила під сумнів існування Української державності. Розповсюджувала «сводки с фронта» з дискредитацією українських захисників.
 
Поширювала фейки, що нібито українська влада провокує «второй Чернобиль», а «миссию МАГАТЭ удерживают солдаты ВСУ на своей территории и не дают им проехать на ЗАЭС». 
 
Деструктивний контент фігурантка брала зі сторінок «медійних» пропагандистів кремля.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими управління СБУ в Хмельницькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 
Leave a Comment

Останні новини

У Славуті перед судом постане кримінальний дует наркоторговців

За розповсюдження особливо небезпечних синтетичних наркотиків зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення.

1 годину тому

На Хмельниччині чоловіка, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, оштрафували на 170 грн

Житель Кам’янця-Подільського, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, винуватий у вчиненні домашнього насильства економічного характеру – з…

19 години тому

На Летичівщині в ДТП загинув 24-річний чоловік

Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків під час оформлення іншої…

21 годину тому

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з…

22 години тому

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

23 години тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

24 години тому