Правоохоронці взяли під варту молодиків, які вивезли в ліс, побили і обікрали 19-річного студента

Фото: https://hm.npu.gov.ua

Зловмисникам доведеться відповідати за позбавлення волі, нанесення тілесних ушкоджень і скоєння розбійного нападу. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Події мали місце в лютому цього року. У 19-річного потерпілого, студента з Шепетівки, були особисті неприязні стосунки з одним із підозрюваних, однолітком з Полонного. Останній, взявши з собою ще двох молодиків 17 та 26 років, приїхав у Шепетівку з’ясовувати стосунки з опонентом.

Зловмисники перестріли потерпілого на вулиці, заштовхали в автомобіль і вивезли в ліс поблизу села Цвітоха Славутського району. По дорозі студента побили і відібрали у нього мобільний телефон, який того ж дня здали до ломбарду.

У лісі хлопцеві продовжили наносити тілесні ушкодження, вибили декілька зубів, після чого заштовхали назад в автомобіль і висадили на одній із вулиць Шепетівки.

Потерпілого настільки залякали, що він спочатку навіть боявся звертатися в лікарню. Проте батько наполіг, і хлопця таки госпіталізували. Того ж дня він звернувся із заявою до поліції.

Правоохоронці оперативно встановили особи усіх трьох нападників. Проте зловмисники після скоєння злочину покинули місця свого проживання і почали переховуватися, тож були оголошені поліцейськими у розшук.

Кілька днів тому одного із них правоохоронці розшукали і затримали в Житомирській області, ще одного — в Шепетівці. Третій нападник далі перебуває у розшуку.

Суд взяв затриманих під варту. Їм доведеться відповідати за трьома статтями Кримінального кодексу України: нанесення тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 125), позбавлення волі (ч. 2 ст. 146) та вчинення розбійного нападу (ч. 2 ст. 187). Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне