Представлено нового голову Шепетівської районної державної адміністрації

Вчора в залі засідань Шепетівської районної ради відбулося офіційне представлення голови Шепетівської районної державної адміністрації Юрія Басюка за участю заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Ткачука, голови районної ради Петра Дзяворука, депутатів обласної ради, міського голови, керівників правоохоронних органів.

Сергій Ткачук зачитав розпорядження Президента України від 03.04.2020 року №236/2020-рп «Про призначення Ю. Басюка головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області» та побажав новопризначеному голові натхнення, успіхів на новій посаді та висловив сподівання у продовженні тих кращих традицій у питаннях соціально-економічного та культурного розвитку району.

https://www.adm-km.gov.ua

В свою чергу, керівник району наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

Нагадаємо, що на Хмельниччині оштрафовано суб’єкта господарювання за фальсифікацію молочної продукції.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому