Прісноводна риба з Хмельниччини має можливість потрапити до споживача республіки Молдова

Національне агентство з безпечності харчових продуктів Молдови спільно з  державними інспекторами Держпродспоживслужби проінспектували Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько-рибоводне підприємство на відповідність вимогам для експорту живої риби. Повідомляє Держпродспоживслужба.

За результатами інспектування підтверджено виробничі умови підприємства на належному рівні, епізоотичне благополуччя щодо інфекційних та інвазійних хвороб, ефективність запроваджених технологічних заходів.

Було оцінено державний контроль, що здійснюється Летичівським райуправлінням Держпродспоживслужби та спеціалістами Летичівської райдержлікарні ветеринарної медицини, оглянуто нагульний став зимувальних садків, нерестилище й інкубувальну станцію «Анаставці низ».

Нагадаємо, що у Волочиську рятувальники звільнили лебедів із крижаної пастки.

 
Leave a Comment

Останні новини

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

1 годину тому

Власник товариства, який обвинувачується у злочинах проти нацбезпеки, поверне землю вартістю понад 1 млрд грн

Волочиська окружна прокуратура у судовому порядку повернула у комунальну власність земельні ділянки загальною площею 300 га.

19 години тому

На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень

Національна атомна компанія «Енергоатом» збирається збудувати залізобетонний завод у Нетішині – місті-супутнику Хмельницької АЕС.

20 години тому

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

21 годину тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

21 годину тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

1 день тому