Прокуратура вимагає розірвати договір з підрядником, який за 11 млн грн мав провести капітальний ремонт стадіону в м. Кам’янець-Подільський

Проведення капітального ремонту міського стадіону ім. Г.А. Тонкочеєва у м. Кам’янець-Подільський заплановано в рамках президентської програми «Велике будівництво».
 
На підставі рішення тендерного комітету департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради у червні минулого року із переможцем відкритих торгів укладено договір про проведення робіт вартістю понад 11 млн грн.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
На виконання умов правочину замовником товариству відразу сплачено аванс у розмірі майже 3,4 млн грн.
 
В свою чергу підрядник зобов’язався виконувати роботи, визначені проектно-кошторисною документацією, та звітувати про використання коштів.
 
Разом з тим станом на січень 2021 року він цього не зробив, підтвердив виконання робіт вартістю лише 96 тис грн, а невикористану частину авансу до міської ради не повернув.
 
«Реагуючи на виявлені порушення та діючи на захист інтересів держави, Хмельницька обласна прокуратура у судовому порядку вимагає розірвати договір про закупівлю та стягнути з товариства невикористану суму авансового платежу на суму майже 3,3 млн грн», – повідомив начальник управління представництва інтересів держави у суді обласної прокуратури Андрій Гаврилик.
 
Позов перебуває на розгляді у господарському суді Хмельницької області.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Leave a Comment

Останні новини

Територіальній громаді повернуто земельну ділянку водного фонду, розташовану в межах прибережної захисної смуги

За результатами розгляду позову Окружної прокуратури міста Хмельницького суд скасував рішення Бахматовецької сільської ради про передачу у приватну власність земельної…

3 години тому

Апелянтка не переконала ХАС, що бити дитину – це не домашнє насильство

Визнати винною у домашньому насильстві та стягнути з неї 340 гривень штрафу – таку постанову Славутського міськрайонного суду щодо жительки…

4 години тому

У Шепетівці перед судом постане зловмисник, який на залізничному вокзалі з ножем напав на перехожого

Нагадаємо, подія сталася на початку лютого цього року на залізничному вокзалі міста Шепетівка.

4 години тому

Перед судом постане зловмисниця, яка привласнила близько 8 мільйонів гривень допомоги родичам загиблих військовослужбовців

Поліцейські встановили, що експосадовиця одного з відділень банку упродовж 2022-2023 років пропонувала банківські послуги родичам загиблих воїнів з Білогірщини.

4 години тому

Як ветерану стати підприємцем, – пояснюють юристи Українського ветеранського фонду

Створення і розвиток власної справи може допомогти ветеранам і ветеранкам повернутися до цивільного життя.

7 години тому

Меморіальну дошку військовому Івану Остапову відкрили на Хмельниччині

У Кам'янці-Подільському, що на Хмельниччині, відкрили меморіальну дошку військовому Івану Остапову.

7 години тому