Ремонт дороги М-12 відбувається згідно з затвердженим планом

28 квітня голова облдержадміністрації Сергій Гамалій ознайомився із ходом будівельних робіт на ділянці автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та провів зустріч з представниками турецької компанії “Онур” (Onur Group Ukraine).

Нагадаємо, що турецька компанія Onur Taahhut Tasimacilik Insaat Ticaret ve Sanayi A.S. стала переможцем міжнародного тендеру. Загальна вартість робіт –  54 млн 622 тис. доларів. Підрядна організація проведе реконструкцію та капітальний ремонт автодороги М-12, протяжністю близько 41 км (М-12 км 291+240 — км 332+052, починається у с. Голосків та закінчується на межі з Вінницькою областю), відповідно до рекомендацій EuroRAP.

https://www.adm-km.gov.ua/

За словами керівника проєкту Анта Евіна, підготовчі роботи повністю завершені. В кінці 2020 року компанією “Онур” на ділянці км 293 – км 295 було влаштовано на рівні середнього вирівнюючого шару правий проїзд, з боку лівого проїзду здійснено фрезерування покриття та виконуються роботи з влаштування основи дорожнього одягу сухою щебенево-піщаною сумішшю.

Для українських та турецьких працівників було побудовано містечко, в якому вони наразі проживають, неподалік розташовується база техніки та інше необхідне обладнання, яке задіяне в будівництві. Збудовано новий асфальтобетонний завод та гранітний подрібнювач. На всій протяжності зазначеної дороги були підготовлені узбіччя, проведена вирубка дерев, що заважають, та встановлені попереджувальні знаки про хід ремонтних робіт.

https://www.adm-km.gov.ua/

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

На Хмельниччині встановлюють штучні нерестовища

Для покращення умов природного відтворення водних біоресурсів під контролем Хмельницького рибоохоронного патруля користувач, який здійснює діяльність в умовах режиму СТРГ,…

8 години тому

Хмельниччина розвиватиме послугу сімейного патронату: регіон долучиться до загальнонаціонального проєкту допомоги дітям

17 квітня у Хмельницькому презентували загальнонаціональний проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». 

9 години тому

Дві учениці з Хмельницького здобули перемогу на всеукраїнській олімпіаді з біології

Восьмикласниця хмельницького ліцею №10 Анастасія Манзюк та десятикласниця ліцею №4 імені Павла Жука Єлизавета Трубнікова здобули перемогу на всеукраїнській учнівській олімпіаді з…

9 години тому

У Кам’янці-Подільському поліцейські виявили 17-річного «закладчика»

У неповнолітнього наркоділка правоохоронці вилучили 25 згортків з наркотичною речовиною мефедрон. 

9 години тому

Затримано хмельничанина, який збирався перепливти Тису та потрапити до Румунії

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітниками Тячівського райвідділу поліції затримали жителя Рівненщини, який намагався незаконно переправити через кордон…

14 години тому

На Шепетівщині перед судом постане крадій, який після вчинення злочину намагався втекти на Одещину

Поліцейські затримали підозрюваного з валізами біля залізничного вокзалу в Шепетівці.

15 години тому