Рятувальники Хмельниччини отримали службове житло та сучасну спецтехніку

Працівники ДСНС Хмельниччини отримали чотири сертифікати від службових квартир та нову сучасну спецтехніку. Оновлення матеріально-технічної бази стало можливим завдяки фінансуванню з держбюджету та допомоги міжнародних партнерів.

Про це повідомляє ДСНС у Хмельницькій області.

Чотири пожежних автоцистерни на шасі ISUZU та FORD, маніпулятор та три піротехнічних автомобілі, автоцистерна для перевезення питної води та автодрабина MAN — усю цю спецтехніку передали у користування рятувальникам області.

Крім того, йдеться у повідомленні, працівники ДСНС отримали чотири сертифікати та ключі від службових квартир.

“Суттєве оновлення матеріально-технічної бази стало можливим завдяки фінансуванню з держбюджету та допомоги міжнародних партнерів”, — йдеться у повідомленні.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Власник товариства, який обвинувачується у злочинах проти нацбезпеки, поверне землю вартістю понад 1 млрд грн

Волочиська окружна прокуратура у судовому порядку повернула у комунальну власність земельні ділянки загальною площею 300 га.

10 години тому

На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень

Національна атомна компанія «Енергоатом» збирається збудувати залізобетонний завод у Нетішині – місті-супутнику Хмельницької АЕС.

11 години тому

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

13 години тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

13 години тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

17 години тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

17 години тому