Рік і п’ять місяців неволі за крадіжку грошей у знайомого – Чемеровецький суд виніс вирок

0
Фото: Yavir.Net

Чемеровецький районний суд визнав винною у крадіжці, вчиненій повторно, (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України) 21-річну жительку села Городоцького району. Жінці призначено остаточне покарання – 1 рік і 5 місяців позбавлення волі.

За вироком, молода жінка, залишившись одна у будинку свого знайомого в смт. Чемерівці, вкрала у нього 9 тисяч гривень, що лежали в комоді.

У суді свою вину визнала частково: із місцем і датою крадіжки погодилася, а от із сумою – ні. Запевнила, що забрала лише 4 тисячі гривень. Потерпілий наполягав на 9 тис. Разом із тим заявив, що претензій до неї не має.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до висновку про доведеність вини обвинуваченої в інкримінованому злочині й призначив їй покарання у виді 1 року і 1 місяця ув’язнення.

«На підставі ст.70 ч.4 КК України шляхом часткового приєднання невідбутого покарання за вироком Чемеровецького районного суду від 13.05.2019 року і остаточно призначити покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік і 5 місяців», – ідеться у вироку суду, який не набрав законної сили і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне