Село Карпилівка: вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка

18 січня о 20:08 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Карпилівка Білогірського  району.

До місця виклику негайно прибуло чергове відділення вогнеборців 24-го державного пожежно-рятувального поста та місцева пожежна команда с.Переросле. Під час здійснення розвідки та ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло 67-річного  чоловіка без ознак життя.

Пожежу на площі 50 кв.м локалізовано о 20:46 та ліквідовано о 20:54. Ймовірно, причиною загоряння стала необережність під час паління.

Білогірський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 17 січня о 10:54 до Служби порятунку «101» поступило повідомлення про те, що на на автодорозі сполученням Кам’янець-Подільський – Білогір’я між селеми Почапенці та Кугаївці Чемеровецького району сталась дорожньо-транспортна пригода – за участю автомобіля ВАЗ 21099 та вантажівки Газель. Особовим складом чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини здійснено роботи по відключенню акумуляторних батарей та змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини. Також за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягнули із кювету вантажівку.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

18 хв. тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 годину тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

3 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

6 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

6 години тому