Село Липи: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди

18 березня о 14:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в одному з домогосподарств села Липи Кам’янець-Подільського району.

На місце події оперативно прибули рятувальники 35 Державного пожежно-рятувального поста. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти перекиданню вогню на поряд розташований житловий будинок. Пожежу локалізовано о 14:40 та ліквідовано о 14:42.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Інформує 2 Державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Кам`янці-Подільському надзвичайники врятували кота. 16 березня об 11:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Кам’янці-Подільському на вул. Симона Петлюри високо на дерево забрався кіт, який не в змозі самотужки злізти. Прибувши за викликом, рятувальники 6 Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою автопідіймача комунальної служби зняли наляканого чотирилапого з дерева.

Leave a Comment

Останні новини

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

1 годину тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

4 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

6 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

8 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

24 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

24 години тому