Село на Хмельниччині планує купити вживаний катафалк за півмільйона гривень

Сахновецька сільська рада оголосила тендер на придбання спеціалізованого вживаного катафалка. Його очікувана вартість становить 500 тисяч гривень. Про це стало відомо зі сайту “Прозорро”.

У технічній документації вказано, що планується придбання автомобіля марки “Mercedes-Benz Sprinter 312”. Рік виготовлення автівки вказаний у проміжку між 1995-им і 2000-им роками. Його бокові та задні двері мають бути тонованими, а підлога металевою. Автомобіль має бути обладнаний подіумом з рухомою платформою для труни. Подіум має розташовуватись у боковій частині салону автомобіля.

Крім того, серед інших параметрів: навантажувальний пристрій (подіум) повинен мати замкові пристрої для надійної фіксації домовини під час руху автомобіля, також має бути наявна глуха перегородка між водійським та пасажирським відсіком, спеціальні поручні при вході в салон.

Машина має бути поставлена до першого липня цього року.

Варто зазначити, що подібний автомобіль є в оголошеннях з продажу автівок. Його ціна складає 12 тисяч доларів. Машина 1999 року випуску.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

4 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

6 години тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

9 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

11 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

13 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

1 день тому