Шепетівські рятувальники допомогли пенсіонерці потрапити у квартиру

27 грудня об 11:04 на пункт зв’язку Служби “101” звернулися із проханням про допомогу у відчиненні дверей.

Як повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області, в одному із багатоквартирних будинків на вул. Шешукова у м. Шепетівка 72-річна жінка, мешканка однієї із квартир, вийшла до магазину за продуктами, причинивши за собою двері, які одразу ж замкнулись. Тож потрапити всередину квартири жінка була не в змозі, попрохавши сусідку звернутись по допомогу до рятувальників.

km.dsns.gov

Працівники ДСНС з допомогою не забарилися. За викликом прибуло чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою шансового інструмента бійці відчинили двері квартири, тож проблему було вирішено.

Зраділа бабуся щиро подякувала своїм рятівникам за допомогу.

Нагадаємо, що у Хмельницькому горів меблевий склад. 27 грудня о 8:38 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення від працівників меблевого складу на вулиці Пілотській, що в обласному центрі відбулося загоряння підсобних приміщень. За підвищеним номером виклику до місця пожежі прибули сім підрозділів ДСНС. На момент прибуття перших підрозділів вогонь охопив близько 30 кв.м площі підприємства. Існувала загроза перекидання полум’я на суміжні складські приміщення. Через надмірну задимленість вогнеборцям довелося працювати у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу бійцям вдалося ліквідувати за лічені хвилини, а також запобігти подальшому поширенню вогню та значним матеріальним збиткам. До ліквідації пожежі залучалося 30 чоловік особового складу. Причина пожежі наразі з’ясовується. Травмованих та загиблих під час пожежі не виявлено.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

3 дні тому

Хмельницький суд виніс вирок помічнику священника у справі сутички між ним і військовим

Півтора року пробаційного нагляду, виплату 50 тисяч гривень моральної шкоди й оплату лікування потерпілого — такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд помічнику…

3 дні тому

У Хмельницькому від отриманих під час пожежі опіків померла 8-річна дівчинка

Вчора, 9 травня, у Хмельницькому на вулиці Гонгадзе виникла пожежа квартири на 1-му поверсі дев’ятиповерхівки.

3 дні тому

Троє чоловіків з Хмельниччини намагались на гумовому човні перетнути Тису

Чоловіки, яким обіцяли безперешкодний перетин кордону в пункті пропуску, «опинилися» на березі Тиси з човном та помпою.

3 дні тому

Президент призначив начальника Управління СБУ Хмельниччини

Вчора Володимир Зеленський призначив Олексія Прокопенка начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

3 дні тому

Ринок праці Хмельниччини: 1 травня кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб

Станом на 1 травня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб, в тому числі  237 учасників бойових дій,…

4 дні тому