Скандал із працівниками ТЦК та військовозобов’язаним у лікарні на Хмельниччині: що відомо

У соцмережах з’явилося відео, на якому виник конфлікт між працівниками ТЦК та СП і військовозобов’язаним, що перебував у Віньковецькій лікарні на Хмельниччині. На відео чоловіка смикали з усіх сторін, намагаючись витягти з приміщення, найімовірніше до військкомату. Поліцейські стояли поруч і ніяк не реагували на ситуацію, попри заяви військовозобов’язаного щодо необхідності проходження ним ретельного медичного обстеження через скарги на здоров’я.

Інформує Суспільне

Дане відео у Facebook опублікував адвокат з Хмельниччини Віктор Бабчинський.

“В людини стався гіпертонічний криз. Лікарі швидкої медичної допомоги доставили людину до лікарні на госпіталізацію, тиск 180 на 120, але його силою викрадають з лікарні”, — пише у дописі Бабчинський.

Також, у ролику видно двох представників поліції, які перебувають на місці події, але жоден із них не реагує на ситуацію між військовозобов’язаним чоловіком та працівниками ТЦК. Нижче Бабчинський додає :

“Поліцейські бездіють, лікарів позалякували, адвокату та клієнту заподіяли тілесні ушкодження”, — стверджує адвокат.

За словами Бабчинського, дана ситуація виникла через те, що призовникам нібито забороняють проходити обстеження на ВЛК у медзакладі селища Віньківці, що на Хмельниччині.

“В дійсності новопризначений воєнком забороняє проводити обстеження призовників на ВЛК у Віньковецькій лікарні, бо там занадто довго і занадто ретельно оглядають призовників на комісії ВЛК. Тому троє перевертнів ТЦКашників викрадають людей серед вулиць і з приватних будинків, силою везуть до Кам’янець-Подільського або Хмельницького, де без належного огдяду штапують довідки ВЛК про повну придатність до служби, або взагалі не оглядаючи призовників”, — зазначив у дописі Бабчинський.

Чим завершився конфлікт — наразі невідомо. 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

На Хмельниччині чоловіка, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, оштрафували на 170 грн

Житель Кам’янця-Подільського, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, винуватий у вчиненні домашнього насильства економічного характеру – з…

7 години тому

На Летичівщині в ДТП загинув 24-річний чоловік

Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків під час оформлення іншої…

9 години тому

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з…

10 години тому

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

11 години тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

12 години тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

12 години тому