Славутчина: ліквідовано стихійне сміттєзвалище у селі Голики

Працівники КП «Славута-Сервіс» та муніципальної інспекції провели роботу з ліквідації стихійного сміттєзвалища у селі Голики, яке існувало досить довгий час.

Незважаючи на усі попередження щодо небезпеки утворень стихійних сміттєзвалищ, вони продовжують з’являтися. Побутові відходи складуються на полях, біля пустуючих садиб, у природних рельєфних утвореннях — низинах та ярах. Це все призводить до забруднення населених пунктів та прилеглих територій, незадовільного естетичного вигляду сіл та міст, становить екологічну небезпеку, оскільки стічні води, насичені забруднювальними речовинами, потрапляли у водні об’єкти.

https://slavuta-mvk.gov.ua

Проте, створюють такі сміттєзвалища, самі ж люди, які проживають поряд. Тому, для того, щоб зменшити кількість сміттєзвалищ, кожен громадянин повинен почати з себе та на благо свого міста, села просто не кидати сміття на вулицях, на узбіччях, в лісі.

Пресслужба Славутського МВК

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому