Славутські вогнеборці врятували житловий будинок від знищення вогнем

Фото: km.dsns.gov.ua

16 січня о 13:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Головлі Славутського району.

На місце події було негайно направлене відділення рятувальників 18 Державної пожежно-рятувальної частини. До гасіння також залучалась команда місцевої пожежної охорони с.Ганнопіль. По прибуттю підрозділу було виявлено, що полум’ям охоплено дах будинку на площі 15 кв.м. Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників пожежу було локалізовано о 14:19, ліквідовано — о 14:21. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття на площі 15 кв.м та пошкоджено 2 кв.м перекриття будинку.

Ймовірно, причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Нещасних випадків на пожежі не було.

Служба порятунку вкотре закликає громадян не порушувати правил пожежної безпеки під час облаштування і експлуатації печей та пічного опалення, не захаращуйте горища, перевіряйте і прочищайте димоходи перед та під час опалювального сезону. Пам’ятайте: вогонь – не пробачає помилок!

Славутський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне