Сьогодні на Хмельниччині відключатимуть основні та додаткові черги – навантаження на електромережі зростає

Погіршення погодних умов, зниження температури повітря сприяє додатковому навантаженню на електромережі та зростанню рівня споживання електричної енергії. Відповідно 8 грудня відключення будуть охоплювати основні та додаткові черги, інформують в Хмельницькобленерго.

Тобто електрична енергія буде відсутня протягом 6 годин та вмикатиметься на 2 години вдень та на 4 години вночі. Детальніша інформація про порядок застосування черг і відключення за адресами у розділі «Відключення».

https://hoe.com.ua/

Зверніть увагу, що можливі відхилення від графіка на рівні 15-30 хвилин. Цей час потрібен оперативному персоналу для здійснення перемикань.

Наголошуємо: пріоритетом є живлення об’єктів критичної інфраструктури. Решта доведеної величини потужності розподіляється між споживачами.

 

Leave a Comment

Останні новини

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

38 хв. тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

46 хв. тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

5 години тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

5 години тому

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

3 дні тому