Сьогодні зранку у Хмельницькому Зеленський пробіг 8 км

Президент Володимир Зеленський уже неодноразово казав, що любить бігати зранку. Причому робить це і у відпустці, і у робочих відрядженнях.

Свідками ранкової пробіжки гаранта у Хмельницькому стали кореспонденти “Української правди”.

Зеленський у компанії трьох охоронців розпочав о 7.15 ранку та бігав 48 хвилин. За цей час він подолав 8,25 км та спалив 740 ккал.

https://ngp-ua.info/

Я дуже люблю біг, провітрюється мозок”, – зізнався президент, розтягуючись після пробіжки.

“Навіть більше за плавання люблю. Від плавання нема проблем із хребтом, не болить поперек, а від бігу трохи є.. Зате від бігу є відчуття внутрішньої енергії. Дуже раджу! Можна бігати навіть трішки. Питання навіть не у швидкості, і не в темпі, питання лише у часі. Хоча б 30 хвилин. Головне – не вбивати себе”, – зауважив Зеленський.

“Сніданок треба заслужити”, – наголосив Зеленський після пробіжки.

До речі, голова ОП Андрій Єрмак теж бігав із шефом, але вийшов пізніше і трішки відстав від нього. Тому Зеленський прибіг першим.

Також Володимир розказав, що любить їсти на сніданок.

“Я більше за все люблю яйця, чесно кажучи. Яєчню. Зараз у мене буде яєчня зі смаженими перчиками. Звичайний перець смажиться і заливається яйцями. Ще може бути авокадо або якісь овочі, які є”, – поділився президент.

Зеленський завжди бігає близько години.

“Взагалі найсмачніший сніданок, щоправда заборонений всілякими дієтами… Іноді ми з дружиною його дуже любимо. Найсмачніший! Це хліб з маслом зі звичайним сиром і чорний чай з лимоном без цукру. З часом ти так живеш, що чай і каву з цукром уже не п’єш. А чай з лимоном без цукру несмачний. Каву п’ю без цукру. Я взагалі давно все п’ю без цукру”, – зізнався гарант.

“Ми дуже сильно гладшали (від цукру – ред..), і на серце навантаження. Бо я пив 12-14 чашок кави в день із цукром. Американо, еспресо – було все одно. А зараз вже кілька років не так, і почуваюся легше. Я просто кавоман, і зараз 4-5 чашок на день. Іноді навіть 6, але без цукру. Я ось вчора пив дуже смачну каву, але вона була трішки зіпсована цукром”, – сказав Зеленський.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

14 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

14 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

15 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

15 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

18 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

18 години тому