Спортсмени й тренери Хмельницької громади одержуватимуть стипендії упродовж 2024 року

Про це повідомили на сайті Хмельницької міської ради.

За їхньою інформацією, стипендію у розмірі 10 тисяч гривень кожного місяця будуть виплачувати тим спортсменам, хто здобув перемогу у чемпіонаті світу 2023 року. Серед них легкоатлетка Марина Бех-Романчук, фристайлістка Ольга Полюк і плавець Михайло Романчук. Таку ж саму премію матимуть призерки європейської першості з важкої атлетики Надія Шпілька та Ангеліна Ломанчинська. Інші спортсмени отримають грошові виплати у розмірі 75% від мінімальної заробітної плати.

У міській раді зазначили, наставники спортсменів Вадим Крушинський, Ярослав Заболотний, Юрій Преображенський та Володимир Болгарин щомісяця одержуватимуть премію у розмірі 100% від мінімальної заробітної плати, інші тренери – удвічі менше.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

16 хв. тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

3 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

5 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

7 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

23 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

23 години тому