У Деражні оголосили підозру водію, який травмував 63-річного чоловіка

У Деражні слідчі оголосили підозру водію, який у стані алкогольного сп’яніння травмував 63-річного чоловіка.
 
Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 8 жовтня близько 16:30 години по вулиці Барській.
 
27-річний водій автомобіля «Форд», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення з мотоблоком під керуванням 63-річного місцевого жителя. Внаслідок аварії водій мотоблоку отримав тілесні ушкодження.
 
Правоохоронці вилучили транспортний засіб та розпочали кримінальне провадження. Під час досудового розслідування було проведено ряд експертиз, за допомогою яких встановили, що правила дорожнього руху порушив саме водій автомобіля «Форд».
 
За процесуального керівництва прокуратури 27-річному чоловіку оголошено підозру за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

2 хв. тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

23 хв. тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

1 годину тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

17 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

18 години тому

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

22 години тому