У Кам’янці-Подільському 5 років ув’язнення отримав 37-річний злодій-гастролер з Миколаївщини

Зловмисник, подорожуючи різними областями, підселявся до самотніх жінок похилого віку. Під приводом оренди житла засуджений входив у довіру потерпілих, обкрадав їх, після чого зникав. 

У червні цього року злодій винайняв житло в 76-річної кам’янчанки. Всього через декілька днів проживання з потерпілою зловмисник обікрав її та зник. Поки жінка спала, злодій поцупив з будинку гроші та ювелірні прикраси, завдавши збитків на суму майже 105 тисяч гривень.

Після цього зловмисник втік у Чернівецьку область, де за такою ж схемою обікрав ще одну потерпілу. Тамтешні поліцейські затримали крадія. Як з’ясувалось, злодій-гастролер неодноразово відбував покарання за вчинення майнових злочинів. 

Слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури направили до суду обвинувальний акт за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі суд вже завершив розгляд провадження та виніс зловмиснику вирок — 5 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

39 хв. тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

47 хв. тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

5 години тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

5 години тому

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

3 дні тому