У Кам’янці-Подільському чоловік упав на штир металевого паркану

11
Фото: km.dsns.gov

31 січня о 00:50 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення від чергового швидкої медичної допомоги про те, що в місті Кам’янець-Подільський на проспекті Грушевського необхідно надати допомогу потерпілому, який впав на штир металевого паркану. Як інформує сайт рятувальників, внаслідок падіння чоловік отримав травми нижньої щелепи.

На місце події оперативно прибуло чергове відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою гідравлічного та шанцевого інструментів рятувальники звільнили чоловіка, після чого постраждалого передали працівникам «швидкої» для надання необхідної медичної допомоги.

Нагадаємо, що у Чемеровецькому районі у вогні загинула пенсіонерка. 27 січня о 08:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Біла Чемеровецького району горить житловий будинок. Негайно за викликом було направлено відділення 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі рятувальник виявили бездиханне тіло 83-річної жінки. Пожежу було локалізовано о 08:33, ліквідовано о 08:34. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Ще два житлові будинки горіли у Красилівському районі. Так, 26 січня  о 13:10 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Красилів надійшло повідомлення про пожежу  житлового будинку на хуторі Боросиво. На місце події прибуло чергове відділення вогнеборців. Надзвичайники в складі ланки газодимозахисної служби одразу приступили до гасіння. Пожежу оперативно ліквідували, не допустивши розповсюдження пожежі на сусідні кімнати та будівлі. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне