У Кам’янці-Подільському оголосили підозру у вчиненні хуліганських дій 56-річному чоловікові

Перебуваючи в одному із магазинів міста, зловмисник нецензурно лаявся, розкидав товар та з кулаками кидався на продавчинь. За фактом вчинення хуліганських дій правоохоронці відкрили кримінальне провадження і вже оголосили чоловікові підозру.
 
Подія сталась 6 грудня близько 23:00 години у Кам’янці-Подільському. До поліції звернулась продавчиня одного із магазинів міста та повідомила, що у приміщенні закладу знаходиться покупець, який поводить себе агресивно, розкидає товар, а при спробі вгамувати його – застосовує силу.
 
Поліцейські негайно прибули на місце події й припинили протиправні дії хулігана. Останній перебував у стані алкогольного сп’яніння.
 
Як з’ясувалось, спочатку жінки намагались самотужки заспокоїти хулігана. Та він почав кидатись з кулаками, а одній із них завдав удару по обличчю. На допомогу прийшов випадковий перехожий. Він трохи вгамував зловмисника, але через деякий час той знову почав трощити товар та обладнання магазину. До того ж, встиг завдати декілька ударів по обличчю й іншій продавчині.
 
Правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження та вже оголосили зловмиснику підозру за ч.3 ст.296 (Грубе порушення громадського порядку, пов’язане з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії) Кримінального кодексу України. Міру покарання йому визначить суд.
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

2 години тому

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

14 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

16 години тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

19 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

21 годину тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

23 години тому