У Кам’янці-Подільському поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував ювелірний магазин

20-річного молодика працівники кримінальної поліції затримали одразу ж після того, як він здав викрадену золоту каблучку у ломбард і прямував на автовокзал, щоб покинути місто.

Вчора, 16 серпня, близько 11.48 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий молодик по проспекту Грушевського в Кам’янці-Подільському пограбував ювелірний магазин.

Як з’ясували поліцейські, що виїхали на місце події, зловмисник під приводом купівлі попросив приміряти золоту чоловічу каблучку вартістю 7300 гривень. А коли продавчиня відволіклась на інших покупців, разом з ювелірним виробом утік з магазину.

Правоохоронці для орієнтування «зняли» зображення грабіжника з камер спостереження і перекрили підходи до всіх можливих місць збуту краденого.

Затримали зловмисника одразу після того, як він здав каблучку до ломбарду і прямував на автовокзал, щоб виїхати з міста у район, де він, власне, і мешкає. У скоєному чоловік зізнався.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років. Наразі слідчі дії тривають. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

11 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

13 години тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

16 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

17 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

19 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

1 день тому