У Кам’янці-Подільському працівники поліції затримали серійного квартирного злодія з Львівщини

На рахунку злодія-гастролера 5 крадіжок з квартир кам’янчан. Наразі він перебуває під вартою. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, затримали 28-річного жителя міста Броди Львівської області, який вчинив серію крадіжок із квартир місцевих жителів.

Чоловік раніше вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності. У квітні 2018 року вийшов на свободу після відбування покарання за шахрайства та інші майнові злочини. У соцмережах познайомився з кам’янчанкою і переїхав жити до неї.

Не маючи постійного місця роботи, молодик взявся за крадіжки з квартир. Наразі поліцейські встановили його причетність до 5 таких злочинів. Зловмисник вистежував квартири, де господарів тривалий час не було вдома, шляхом підбору ключа проника всередину і викрадав грошові кошти, ювелірні вироби та техніку. Викрадені речі підозрюваний здавав у ломбарди. Проте частину техніки та прикрас поліцейські вилучили під час обшуку у квартирі, де він проживав.

Зараз чоловік перебуває в слідчому ізоляторі. Згідно ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Нетішині працівники поліції оперативно розкрили крадіжку грошових коштів та спиртного із місцевого кафе-бару. Встановити зловмисників допомогли камери спостереження. Зловмисниками виявились 26-річний бармен, який працював у цьому ж кафе, та його товариш.

Leave a Comment

Останні новини

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

11 хв. тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

2 години тому

На Хмельниччині чоловік, у якого виявили наркотики, намагався дати правоохоронцям 10 тисяч грн хабаря

Правоохоронці Хмельниччини повідомили про підозру 34-річному жителю м. Шепетівка у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні психотропної речовини в особливо великих…

2 години тому

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

17 години тому

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

20 години тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

22 години тому