У Кам’янці-Подільському в ДТП травмувався 47-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 червня, близько 18:40 години по вулиці Ценського.

Відбулось зіткнення мотоцикла «Ява» під керуванням 47-річного жителя с. Слобідка-Рихтівська та автомобіля «Опель Вектра», за кермом якого перебував 31-річний житель с. Панівці.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Камְ’янець-Подільської багатопрофільної центральної лікарні.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ і наразі встановлюють усі обставини події.

Leave a Comment

Останні новини

У боях з російськими окупантами загинуло семеро військовослужбовців з Хмельниччини

У Шепетівській громаді повідомили про загибель внаслідок артилерійського обстрілу 17.05.2024 року водія кулеметного відділення кулеметного взводу Солодчука Олександра Анатолійовича, 25.06.1982 року…

4 години тому

В Старокостянтинові поліція та СБУ викрили торговця боєприпасами

Поліцейські Старокостянтинова спільно з відділом контррозвідки Управління СБУ в Хмельницькій області викрили місцевого мешканця, який підозрюється у збуті боєприпасів.

4 години тому

На Хмельниччині у водоймах виявили тіла двох чоловіків

Упродовж минулої доби, 20 травня, у водоймах Хмельниччини потонуло двоє людей. Наразі усі обставини загибелі чоловіків встановлюють правоохоронці.

5 години тому

Атомниками з ХАЕС закуплено ще одну партію з «Рою дронів» для ЗСУ

За частину винагороди працівників ХАЕС за підсумками роботи за 2023 рік волонтери Хмельницької АЕС придбали 9 квадрокоптерів DJI MATRICE 30T,…

8 години тому

“Щоб люди побачили біль, який кожен з них переживає”: у Хмельницькому відкрили фотовиставку, присвячену загиблим героям

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх родин Хмельницької районної військової адміністрації відкрили виставку світлин "Вшановуємо пам'ять героїв України".

12 години тому

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

15 години тому