У Кам’янці-Подільському зловмисник скоїв розбійний напад на відділення служби доставки

Підозрюваним виявився 17-річний житель одного із сіл Кам’янець-Подільського району. Наразі молодику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Перед новорічними святами невідомий чоловік у масці скоїв розбійний напад на одне із відділень служби доставки, розташоване по проспекту Грушевського в Кам’янці-Подільському.

На вигадане ім’я зловмисник з післяплатою замовив дороговартісний товар — золотий ланцюжок вагою 48 грамів і вартістю 54 тисячі гривень.

Підозрюваний оглянув товар, а коли прийшов час розраховуватись — дістав балончик зі сльозогінним газом і розпилив його в обличчя жінці-оператору. У результаті 23-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді хімічного опіку шкіри обличчя та кон’юктиви обох очей першого ступеня.

У результаті вжитих оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції Кам’янець-Подільського райуправління поліції спільно з колегами із управління карного розшуку ГУНП встановили особу нападника.

Ним виявився 17-річний житель одного із сіл Кам’янець-Подільського району. Молодику вже оголосили про підозру у вчиненні розбійного нападу. Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Енергоатом: ХАЕС працює в штатному режимі і жодних відхилень від нормальної експлуатації атомної станції немає

30.04.2024 року виявлено поширення в анонімних Телеграм-каналах фейкової інформації про нібито позаштатну ситуацію на Хмельницькій АЕС, що спричинила підвищення радіаційного…

17 хв. тому

Українців закликають підвісити паски для мешканців прифронтових територій до Великодня

Ініціатива “Поділись теплом Великодня” покликана об'єднати українців навколо традиції випікання пасок та розділити свято Великодня разом з людьми із прифронтових…

1 годину тому

Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується

Висновок про стан здоров’я, зокрема довідка від нарколога і психіатра, — обов’язковий і відповідальний етап на шляху людей, які хочуть…

2 години тому

В лісах Хмельниччини виявили червонокнижного кота

На Хмельниччині лісівники виявили рідкісного лісового кота, який потрапив у фотопастку. Його розміри більші за домашнього. За результатами зимового обліку тварин на…

4 години тому

У 5 закладах Хмельниччини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку у світі кожна 10 дитина народжується передчасно.

5 години тому

Двоє ветеранів з Хмельниччини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

2 ветеранських бізнеси з Хмельниччини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду.

6 години тому