У Хмельницькому до 6 років ув’язнення засудили 36-річного «закладчика» з Дніпра

Нагадаємо, наприкінці квітня цього року співробітники Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури в одному із готелів міста затримали 36-річного жителя м. Дніпро.
 
У чоловіка виявили та вилучили близько 400 г сильнодіючих психотропних наркотиків PVP та 150 г канабісу, а також пакетики для фасування на окремі дози.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
Слідчі Хмельницького райуправління поліції закінчили досудове розслідування і передали матеріали до суду. Хмельницький міськрайонний суд нещодавно закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України). Зловмисника засудили до 6 років ув’язнення з конфіскацією майна, окрім житла.
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

14 хв. тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

47 хв. тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

3 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

3 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

4 години тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

5 години тому