У Хмельницькому нетверезий водій намагався відкупитися від патрульних

Коли «Драгер» показав 1,84 проміле, чоловік почав пропонувати патрульним хабар. Поліцейські декілька разів наголошували водієві, що його дії мають кримінальний характер. Але той, не довго думаючи, жбурнув кошти в салон через відчинене вікно службового автомобіля. Тоді патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Сьогодні близько 3-ї години ночі на вулиці Озерній в обласному центрі патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ», водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування у 42-річного чоловіка поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд за допомогою приладу «Драгер». Результат — 1,84 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів водій неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Співробітники роти № 3 декілька разів наголошували чоловікові, що його дії мають кримінальний характер, проте громадянин не зупинився та жбурнув грошові кошти у відчинене вікно службового автомобіля.

https://hm.npu.gov.ua/

На нього патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (Керування автомобілем в стані сп’яніння) КУпАП. А для документування факту пропозиції неправомірної вигоди викликали на місце слідчо-оперативну групу.

В подальшому слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

3 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

3 дні тому