У Хмельницькому патрульні зупинили водія у стані сильного алкогольного сп’яніння з підробленим водійським посвідченням

Учора близько 19-ї години на вулиці Курчатова в обласному центрі інспектори роти №1 патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили транспортний засіб «ВАЗ 21114». 

Під час спілкування з 35-річним водієм патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на вміст алкоголю в крові. «Драгер» показав 2,60 проміле, що в 12 разів перевищувало допустиму норму.

Перевіряючи документ порушника за інформаційно-пошуковими базами Національної поліції, патрульні виявили, що посвідчення за наявною серією та номером — відсутнє.

https://hm.npu.gov.ua/

Поліцейські склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та евакуювали транспортний засіб на арештмайданчик.

За фактом використання порушником завідомо підробленого документа дізнавачі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 385 ККУ. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024

14 квітня Хмельницькому відбувся Ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024. У ньому взяли участь 48 учнівських мінікомпаній з 31 закладу професійної…

1 годину тому

З добудовою двох нових енергоблоків Хмельницька АЕС стане безпечнішою: чому

На Хмельницькій АЕС наприкінці минулого тижня почали будувати два енергоблоки за американською технологією.

3 години тому

На Хмельниччині встановлюють штучні нерестовища

Для покращення умов природного відтворення водних біоресурсів під контролем Хмельницького рибоохоронного патруля користувач, який здійснює діяльність в умовах режиму СТРГ,…

21 годину тому

Хмельниччина розвиватиме послугу сімейного патронату: регіон долучиться до загальнонаціонального проєкту допомоги дітям

17 квітня у Хмельницькому презентували загальнонаціональний проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». 

21 годину тому

Дві учениці з Хмельницького здобули перемогу на всеукраїнській олімпіаді з біології

Восьмикласниця хмельницького ліцею №10 Анастасія Манзюк та десятикласниця ліцею №4 імені Павла Жука Єлизавета Трубнікова здобули перемогу на всеукраїнській учнівській олімпіаді з…

22 години тому

У Кам’янці-Подільському поліцейські виявили 17-річного «закладчика»

У неповнолітнього наркоділка правоохоронці вилучили 25 згортків з наркотичною речовиною мефедрон. 

22 години тому