У Хмельницькому поліцейські затримали 10 осіб, які зі зброєю проникли на територію одного із приватних акціонерних товариств

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Повідомлення про подію надійшло на лінію «102» сьогодні, 29 серпня, о 05.57 годині. На місце одразу виїхали працівники слідчого управління та карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області, співробітники Південно-Західного відділення поліції, патрульні.

hm.npu.gov.ua

На місці поліцейські встановили, що вранці 10 осіб вирвали двері в приміщення і, погрожуючи охоронцю зброєю, проникли в приміщення товариства.

hm.npu.gov.ua

Усіх 10 чоловіків поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У зловмисників вилучили травматичну та холодну зброю. Наразі мотиви їхніх дій встановлюються.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Офіційний сайт Національної поліції

Leave a Comment

Останні новини

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

45 хв. тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

2 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

4 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

5 години тому

На Хмельниччині чоловік, у якого виявили наркотики, намагався дати правоохоронцям 10 тисяч грн хабаря

Правоохоронці Хмельниччини повідомили про підозру 34-річному жителю м. Шепетівка у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні психотропної речовини в особливо великих…

6 години тому

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

20 години тому