У Хмельницькому поліцейські затримали «гастролерку» з Київщини, яка розповсюджувала наркотики методом «закладок»

У зловмисниці вилучили синтетичні наркотики PVP в особливо великих розмірах. За скоєне їй загрожує до 12 років ув’язнення.

Учора, 20 березня, близько 09:00 години у місцевому дендропарку патрульні помітили підозрілу жінку, у якої вилучили пакет із типовими закладками, обмотаними ізоляційною стрічкою. 

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Хмельницького райуправління поліції. Два десятки пакетиків з кристалічною речовиною поліцейські направили на експертизу, яка показала, що це небезпечний синтетичний наркотик PVP в особливо великих розмірах.

Наркодилеркою виявилась 26-річна жителька Київщини. Вона спеціально приїхала до Хмельницького, щоб розкласти «закладки». Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігурантці підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

6 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

9 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

9 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

12 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

12 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

12 години тому