У Хмельницькому поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні ножового поранення неповнолітньому

Слідчі уже оголосили 42-річному чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а суд у якості запобіжного заходу призначив тримання під вартою. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 8 років ув’язнення.

Подія сталася 5 серпня близько півночі у під’їзді багатоквартирного будинку. Троє юнаків 16 та 17 років піднімалися сходами, коли у коридор зі своєї квартири вийшов чоловік із кухонним ножом у руках. 42-річний мешканець будинку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив «розібратися» з хлопцями, які на його думку, шумно себе поводили, пустивши в хід ніж. В ході конфлікту зловмисник важко поранив одного з підлітків. Хлопця госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні.

Почувши крики на сходинковому майданчику, сусіди подзвонили на лінію «102». На місце події негайно прибули працівники поліції. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури зловмиснику уже оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Він перебуватиме під вартою до завершення розслідування кримінального провадження.

В ході розслідування працівники поліції з’ясували, що підозрюваний раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

8 хв. тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

44 хв. тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

1 годину тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

2 години тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

17 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

18 години тому