У Хмельницькому районі вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

20 січня о 22:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в  с. Лісові Гринівці Хмельницького району.

На боротьбу з вогнем були спрямовані підрозділи Хмельницького гарнізону ДСНС та Лісовогринівецька аварійно-рятувальна служба. На місці події фахівці ДСНС встановили, що горить житловий будинок з прибудованим гаражем на площі 350 кв.м. Швидкому поширенню полум’я сприяли такі фактори: дерев’яні конструкції перекриття, утеплення будинку горючими матеріалами (пінопластом), пізній час повідомлення про загоряння.

https://km.dsns.gov.ua/

Надзвичайники негайно приступили до гасіння, яке ускладнювалося великою горючою навантагою та віддаленістю від джерел протипожежного водопостачання. Пожежу вдалося остаточно ліквідувати о 22:44. Загалом до ліквідації загоряння залучалось 22 вогнеборці на 6 одиницях пожежно-рятувальної техніки.

На місці події працювала оперативна група на чолі із заступником начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Олександром Горіним.

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці.

 ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Leave a Comment

Останні новини

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

3 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

3 години тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

7 години тому

У Хмельницькому сталася ДТП, у якій травмувалась пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 травня, близько 20:00 години по вул. Подільській.

7 години тому

“Бізнесу вигідно наймати ветеранів: їх завтра не мобілізують”, — головні тези з форуму для підприємців

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

9 години тому

Розподіл електричної енергії споживачам відновлено

За інформацією НЕК «Укренерго» станом на 09:00 ранку ситуація в енергосистемі стабілізувалась, дію графіків аварійних відключень та обмеження споживання електричної…

10 години тому