У Хмельницькому стартував масштабний проект «Fitness city»

Перше тренування на стадіоні «Поділля» відбулося в суботу і мало неабиякий попит серед хмельничан. Про захід повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

Відкрили проект функціональним тренуванням від Сніжани Кріль (СпортЛенд), яке допомагає зміцнити м’язи стабілізатори, які дозволяють легко утримувати тіло у будь-яких положеннях, формують почуття рівноваги, гнучкості, отже дають можливість впевнено рухатись і володіти своїм тілом, допомагають скоригувати поставу, підтримати опорно-руховий апарат в гарному стані.

khm.gov

Проект «Fitness city» триватиме до 31 серпня і усі охочі мають можливість щосуботи о 10.00 долучатися до спортивних занять від кращих тренерів Хмельницького.

khm.gov

Наступним буде функціональне інтенсивне тренування з опором за системою Sasa Salvatore Noserino від Наталія Снігур (Студія Emotion&Fit). Система F.I.R.E. поєднує в рамках одного заняття функціональне та силове тренування, що сприяє пропрацюванню всіх м’язових груп, розвитку гнучкості, координації, швидкості реакції. Створює оптимальне навантаження, підвищення кількості витрачених калорій при рівномірному навантаженні на організм.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до загальноміських занять спортом 11 травня о 10.00 на стадіон «Поділля».

khm.gov

В рамках проекту будуть проведені тренування з шейпінгу, пілатесу, кросфіту, пілоксингу, зумби, різноманітні функціональні тренування. Крім того хмельничани мають змогу проголосувати та обрати найкращого тренеру проекту на сторінці заходу.

khm.gov

Нагадаємо, що у Хмельницькому пройде найбільший кінофестиваль для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Це фестиваль, що знайомить українських дітей як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Заснований у 2014 році, він відбувається у 23 містах України – від мільйонників до регіональних центрів. Минулого року покази фестивалю відвідали п

Leave a Comment

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

2 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

2 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

2 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

2 дні тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

2 дні тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

2 дні тому