У Хмельницькому виявили підпільний гральний заклад

За даним фактом слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Техніку вилучили і направили на експертизу.

13 вересня близько 19.00 години на вулиці Львівське шосе патрульні помітили підозрілу активність поблизу місцевого МАФу. Для сторонніх заклад виглядав зачиненим — заклеєні вивіски та зачинені двері. Проте в цей час із приміщення вийшла жінка і запустила відвідувача. Разом з ним до закладу потрапили і патрульні.

У приміщенні поліцейські виявили підпільний гральний зал, а також двох чоловіків, які грали в азартні ігри. Патрульні одразу ж викликали на місце слідчо-оперативну групу.

https://hm.npu.gov.ua/

Члени СОГ вилучили із закладу 7 комп’ютерів, на яких відвідувачі грали в азартні ігри. Техніку направили на експертизу. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

П’ять магнолій посадили на “Алеї нескорених” у Хмельницькому

У хмельницькому сквері імені Тараса Шевченка рідні військовополонених і безвісти зниклих посадили п'ять магнолій на "Алеї нескорених".

4 години тому

На річці Горинь дільничний виявив браконьєра з сітками загальною довжиною близько 400 метрів

Поліцейський вчасно зупинив зловмисника, проте тому таки вдалось виловити більше 80 рибин.

7 години тому

На Хмельниччині СБУ викрила чергову схему ухилення від мобілізації

За даними слідства, голова однієї з районних ВЛК організувала схему вимагання грошових коштів з осіб, які підлягають мобілізації, за визнання…

8 години тому

У Хмельницькому комунальники мають відшкодувати майже 80 000 грн збитків власнику автомобіля, на яке впало дерево

Стягнути з Комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою виконкому Хмельницької міської ради на користь власника автомобіля Mercedes-Benz 69 043…

9 години тому

У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024

14 квітня Хмельницькому відбувся Ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024. У ньому взяли участь 48 учнівських мінікомпаній з 31 закладу професійної…

11 години тому

З добудовою двох нових енергоблоків Хмельницька АЕС стане безпечнішою: чому

На Хмельницькій АЕС наприкінці минулого тижня почали будувати два енергоблоки за американською технологією.

12 години тому