У Хмельницькому взяли під варту без права внесення застави 35-річного чоловіка, який впродовж години вчинив хуліганство та спричинив одразу 3 ДТП

Хмельницький міськрайонний суд обрав запобіжний захід 35-річному жителю Красилівського району. На період досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою без права внесення застави.  

Нагадаємо, 5 червня, близько 22.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканців вулиці Інститутської про те, що в одному із дворів між невідомими чоловіками виникла бійка та чути звуки пострілів.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що між двома 19-річними хмельничанами та 35-річним жителем Красилівського району виникла суперечка, яка переросла у бійку, в ході якої останній вихопив травматичний пістолет та здійснив із нього кілька хаотичних пострілів, влучивши у своїх опонентів, після чого сів у автомобіль «Tойота» та поїхав у напрямку вулиці Молодіжної.

На щастя, потерпілі відбулись травмами м’яких тканин і після надання допомоги у травмпункті були відпущені додому.
Патрульні вирушили навздогін зловмиснику, та вже через декілька хвилин отримали повідомлення, що на перехресті вулиць Інститутської і Молодіжної та ж «Тойота» в’їхала в електроопору й зникла з місця ДТП. А ще через декілька хвилин на вулиці Тернопільській водій цього ж автомобіля допустив зіткнення з автомобілем «Рено» та знову покинув місце ДТП.

Усі екіпажі патрульної поліції були орієнтовані на пошук і затримання зловмисника. Помітили його на вулиці Тернопільській, де водій-порушник проїхав через регульований пішохідний перехід на заборонений сигнал світлофора. Йому подали сигнал вимоги про зупинку. Врешті, чоловік наїхав на бордюр та зупинився. У нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження тесту на алкоголь порушник відмовився.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділення поліції. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Пристрій для відстрілу гумових куль у нього вилучили.

Наразі зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі. Також патрульні склали на порушника 8 адміністративних матеріалів. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

7 хв. тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

55 хв. тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

16 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

17 години тому

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

22 години тому

На Летичівщині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав квіти з могили полеглого захисника

За наругу над могилою 39-річному зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі.

22 години тому