У Хмельницькому з дев’ятого поверху випав 14-річний підліток. Який його стан та що могло стати причиною

Стан 14-річного підлітка, який випав з дев’ятого поверху хмельницької багатоповерхівки на проспекті Миру, майже критичний. Поліція схиляється до версії, що хлопець пробував вчинити самогубство. Що могло стати причиною цього — дізнавалося Суспільне Хмельницький.

Повідомлення про падіння 14-річного хлопця з дев’ятого поверху однієї з хмельницьких багатоповерхівок до поліції надійшло 20 вересня о 9:30, розповіла Суспільному речниця Хмельницького районного управління поліції Віра Мазур.

“Туди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Було порушене кримінальне провадження, в рамках якого встановлюються усі обставини події. Попередня версія — хлопець намагався вчинити самогубство”, — каже Віра Мазур.

Як розповів Суспільному один із знайомих родини підлітка, останнім часом хлопець часто конфліктував з батьками.

“Того ранку батьки насварили хлопця за те, що він занадто багато уваги приділяє гаджетам та заборонили ними користуватися, забрали у нього телефон. Після цього він, нічого не сказавши, вийшов з квартири, це бачив його молодший брат. Піднявся ліфтом на дев’ятий поверх і там вистрибнув з вікна, розташованого в під’їзді. Потім була “швидка”, міська лікарня, де хлопцеві нейрохірурги одразу зробили операцію. На вихідних ми здавали для нього кров, бо була така потреба. В принципі, його рідні зверталися до усіх небайдужих, аби вони здали кров. Наскільки знаю, зараз уже донорів не потрібно. Хлопець у реанімації міської дитячої лікарні, куди його перевезли з міської лікарні, у дуже важкому стані. Лікарі бояться давати якісь прогнози”, — розповів знайомий родини Олександр.

За словами заступниці директора Хмельницької міської дитячої лікарні Катерини Дем’яник, підліток зараз у реанімаційному відділенні у критичному стані.

“Він у глибокій комі, підключений до апаратів. Врешті, він вижив після падіння лише тому, що йому дуже оперативно надали медичну допомогу. “Швидка” завезла хлопця у найближчу лікарню, де його одразу прооперували. Коли його стан після оперативного втручання трохи стабілізувався, його перевели до дитячої лікарні, але він дуже важкий. Усі вихідні ми шукали для нього кров, продовжуємо боротися і вірити в чудо”, — каже Катерина Дем’яник.

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

18 хв. тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

26 хв. тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

4 години тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

5 години тому

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

3 дні тому