У місті Кам’янець-Подільський створено оперативний штаб із реагування на коронавірус

Міський голова Михайло Сімашкевич підписав розпорядження «Про організацію заходів щодо запобігання занесенню та поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у місті Кам’янець-Подільський».

Відповідно до цього розпорядження, в місті створено оперативний штаб з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання розповсюдження цього вірусу.

Управлінню охорони здоров’я доручено розробити план оперативного реагування на випадок ускладнення епідемічної ситуації і перевірити готовність медичних закладів до реагування та взаємодії.

Інформує сайт Кам’янець-Подільської міської ради

Нагадаємо, що у дитячих садочках та школах Хмельниччини стартує всеукраїнська кампанія з протидії проникненню коронавірусу.

Leave a Comment

Останні новини

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

8 хв. тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

29 хв. тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

3 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

4 години тому

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

3 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

3 дні тому