У Шепетівці судитимуть 25-річну торгівку наркотиками

Шепетівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням жительки міста Шепетівка у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

За результатами досудового розслідування жінка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів) та ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби у великих розмірах).

Під час досудового розслідування зібрано докази, які у своїй сукупності стали підставою для прийняття вказаного рішення.

Так, встановлено, що 25-річна місцева жителька, неодноразово, упродовж лютого-серпня поточного року, попередньо домовившись із легендованими особами про збут наркотичних засобів та отримавши від них грошові кошти за придбання наркотичного засобу, повідомляла вказаних осіб про місця у місті Шепетівка, де вона залишала наркотичний засіб – метадон.

Крім того, у серпні цього року під час проведення санкціонованого обшуку, за місцем проживання обвинуваченої, працівниками поліції виявлено та вилучено у прозорому поліетиленовому пакеті вісімнадцять згортків із наркотичним засобом – метадон, загальною масою 6,6695 г, що є великими розмірами, які остання зберігала за місцем свого проживання з метою подальшого збуту.

На даний час обвинувальний акт перебуває на розгляді в Шепетівському міськрайонному суді Хмельницької області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років, ч. 2 ст. 307 КК України – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Шепетівська місцева прокуратура

 
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому