У весняно-літній період в області функціонуватиме 100 Пунктів Незламності

У зв’язку із низьким рівнем відвідування, значними витратами на функціонування пунктів незламності та відсутністю відключень світла, на черговому засіданні регіонального координаційного штабу було розглянуто питання щодо функціонування пунктів незламності у весняно-літній період 2023 року.
 
Інформує Хмельницька обласна державна адміністрація.
 
За результатами засідання, надано доручення начальникам районних військових адміністрацій та рекомендовано головам міських, селищних, сільських рад залишити функціонування в робочий час пунктів незламності у адмінбудівлях міських, селищних, сільських рад, з можливістю отримувати послуги щодо доступу до мережі Інтернет та підзарядки мобільних пристроїв, а усі інші пункти незламності перевести в режим «готові до роботи». При необхідності, робота таких пунктів буде відновлена протягом 2-ох годин. Зазначене протокольне рішення введено в дію протоколом №2 засідання обласної комісії ТЕБ і НС від 23.03.2023 року.
 
Відтак, станом на 27 березня поточного року визначено наступну кількість пунктів незламності, які функціонують:
 
  • Хмельницький район – 73;
  • Шепетівський район – 14;
  • Кам’янець-Подільський район – 13.
Здійснюються заходи щодо оновлення інформації про формат та графік роботи пунктів незламності у весняно-літній період 2023 року на інтерактивній карті, розміщеній на платформі nezlamnist.gov.ua.

Читайте також: У Хмельницькому відбувся марафон на підтримку воїнів-визволителів

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

31 хв. тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

51 хв. тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

2 години тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

17 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

18 години тому

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

22 години тому