У Волочиську рятувальники звільнили лебедів із крижаної пастки

21 січня об 11:00 на пункт зв’язку 9 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на озері в м. Волочиськ лебеді потрапили в льодяну пастку.

https://km.dsns.gov.ua/

За допомогою рятувальної мотузки, човна SHTEL, бензопили та багра було зроблено лунку діаметром 10 м, для того, щоб птахи могли вільно плавати. Надзвичайники врятували 5 «заручників криги».

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що ці­єї но­чі, 21 січ­ня, у міс­ті Ше­пе­тів­ці близь­ко 01:25 ста­ла­ся тра­гіч­на по­дія — на мо­ло­ду жін­ку об­ва­лив­ся да­шок над пер­шим під’їз­дом ба­га­то­по­вер­хівки на ву­ли­ці Ге­ро­їв Не­бес­ної Сот­ні, 26.

Leave a Comment

Останні новини

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

3 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

3 години тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

8 години тому

У Хмельницькому сталася ДТП, у якій травмувалась пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 травня, близько 20:00 години по вул. Подільській.

8 години тому

“Бізнесу вигідно наймати ветеранів: їх завтра не мобілізують”, — головні тези з форуму для підприємців

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

9 години тому

Розподіл електричної енергії споживачам відновлено

За інформацією НЕК «Укренерго» станом на 09:00 ранку ситуація в енергосистемі стабілізувалась, дію графіків аварійних відключень та обмеження споживання електричної…

10 години тому