Упродовж минулої доби на Хмельниччині з різних причин сталося шість пожеж

5 лютого об 11:00 хмельницьким рятувальникам повідомили про пожежу в житловому будинку в с. Везденьки Хмельницького району. До місця виникнення надзвичайної події оперативно прибули вогнеборці двох Державних пожежно-рятувальних частин із м. Хмельницький та смт. Чорний Острів. Пожежу площею 25 кв. м було локалізовано об 11:28, ліквідовано об 11:32. Вогнем пошкоджено стіни, стелю, покрівлю, знищено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1955 року народження.

Цього ж дня, об 11:26 полонські рятувальники виїхали на ліквідацію пожежі, що виникла в господарчій споруді у с. Буртин. Пожежу площею 8 кв. м вогнеборці 17 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежно-рятувальної команди с. Понінка локалізували об 11:47, ліквідували об 11:48. Вогнем знищено покриття, перекриття, облицювання стін. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації теплогенеруючих агрегатів. Нещасних випадків на пожежі не було.

Вже о 12:14 виникла пожежа у літній кухні в с. Комарівка Славутського району. До місця виникнення надзвичайної події оперативно прибули вогнеборці двох пожежно-рятувальних частин м. Нетішин, які локалізували пожежу о 12:27, ліквідували о 12:29. Вогнем знищено покриття, перекриття площею 27 кв. м. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 18:34 вогнеборці 2 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький виїхали на ліквідацію пожежі у житловому будинку на пров. Госпітальний в обласному центрі. Рятувальникам вдалося локалізували пожежу о 18:42, ліквідували о 18:44. Вогнем пошкоджено покрівлю площею 9 кв. м. Найімовірніше, пожежа виникла через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Нещасних випадків на пожежі не було.

Уночі 6 лютого спалахнуло в житловому будинку на пров. Шкільний у смт. Теофіполь. Про пожежу рятувальникам повідомили о 03:09. Не гаючи часу до місця пожежі прибув черговий караул 36 Державного пожежно-рятувального посту, який пожежу локалізував о 03:19, ліквідував о 03:25. Вогонь встиг знищити 20 кв. м перекриття та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.

6 лютого виникла пожежа в господарчій споруді у с. Почапинці Чемеровецького району. О 03:20 рятувальники 20 Державної пожежно-рятувальної частини смт. Чемерівці виїхали на гасіння пожежі, яку  локалізували о 03:33, ліквідували о 03:36. Вогнем знищено 10 кв. м покриття. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Leave a Comment

Останні новини

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

42 хв. тому

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

4 години тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

6 години тому

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у якій травмувалась 77-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 травня, близько 11:00 години на вʼїзді у місто неподалік села Лисогірка.

6 години тому

На Хмельниччині у держустанові без тендеру закупили електровелосипедів на суму 1,8 млн грн

Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького домоглися у судовому порядку повернення незаконно витрачених державних коштів на закупівлю електровелосипедів.

11 години тому

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

1 день тому