Упродовж вихідних на Ізяславщині сталося 2 ДТП з потерпілими

1
Фото: hm.npu.gov.ua

У результаті дорожньо-транспортних пригод травми отримали 4 осіб. Про аварії повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Так, за попередньою інформацією, 22 червня близько 09.30 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу села Щурівчики Ізяславського району 20-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21011» під час маневру обгону не надав переваги в русі та зіткнувся з невстановленим бусом, який рухався в попутному напрямку. Далі вже в неконтрольованому стані «ВАЗ 21011» зіткнувся зі скутером «Альфа» під керуванням 67-річного жителя Ізяслава та з’їхав у кювет.

У результаті ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою грудної клітини та садин обличчя і був госпіталізований в хірургічне відділення місцевої лікарні. 

Транспортні засоби вилучено і поміщено на штрафмайданчик. Водія буса правоохоронці розшукують.

А вчора, 23 червня, близько 17.30 години в Ізяславі у дворі будинку по вулиці Микитюка 27-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «ВАЗ 21099», під час руху заднім ходом в’їхав у лавочку, на якій відпочивали люди.

2

hm.npu.gov.ua

У результаті ДТП 50-річна жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та забійної рани голови. Ще одна 66-річна жінка — забій правого стегна. Обох потерпілих госпіталізували до місцевої лікарні. У 51-річного чоловіка діагностували забій плеча. Йому надали медичну допомогу без госпіталізації.

Під час перевірки поліцейськими водія на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 1,35 проміле.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, яку керують транспортними засобами». Слідчі наразі з’ясовують усі обставини подій.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне