Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 2 ДТП, у яких травмувалось двоє пішоходів

1-2 серпня на Хмельниччині сталося 2 ДТП з потерпілими. Події мали місце у м. Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районі. У результаті травми отримали 20-річний юнак та 12-річний хлопчик.

Так, 1 серпня близько 14.52 години по вулиці Кармелюка в селі Гуменці Кам’янець-Подільського району 20-річний водій на автомобілі «Опель Омега» під час виконання маневру повороту правим дзеркалом зачепив 12-річного хлопчика, який у цей час перебігав дорогу.

У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

2 серпня близько 22.40 години у Хмельницькому по вулиці Вінницьке шосе 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW», скоїв наїзд на 20-річного жителя Городоцького району, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті ДТП юнак отримав тяжкі тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

3 години тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

5 години тому

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у якій травмувалась 77-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 травня, близько 11:00 години на вʼїзді у місто неподалік села Лисогірка.

5 години тому

На Хмельниччині у держустанові без тендеру закупили електровелосипедів на суму 1,8 млн грн

Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького домоглися у судовому порядку повернення незаконно витрачених державних коштів на закупівлю електровелосипедів.

10 години тому

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

1 день тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

1 день тому