Увага! У Хмельницькому слідчі розшукують свідка ДТП, у якій важко травмувалась 19-річна дівчина

Камера відеонагляду на місці автопригоди зафіксувала автомобіль «Шевроле» вишневого кольору, водій якого пропустив потерпілу на пішохідному переході. Свідчення цього водія є дуже важливими для розслідування кримінального провадження. 

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 26 жовтня близько 18.10 години по вулиці Степана Бандери в м. Хмельницькому.

35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген», здійснив наїзд на 19-річну дівчину, яка перетинала дорогу по «зебрі».

У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження і у важкому стані була госпіталізована до реанімаційного відділення міської лікарні.

У ході розслідування правоохоронці переглянули відео з камер спостереження, які, зокрема, зафіксували автомобіль «Шевроле» вишневого кольору, який пропускає потерпілу на переході. На жаль, якість відео не дає можливість розпізнати номерні знаки. 

Свідчення цього водія є дуже важливими для об’єктивного розслідування кримінального провадження. Тому просимо його звернутися до Головного управління Нацполіції в області, що по вул. Зарічанській, 7 (відділ розслідування злочинів у сфері транспорту). Або за телефоном +380(097)862-57-23. Конфіденційність гарантуємо.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

На Хмельниччині чоловіка, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, оштрафували на 170 грн

Житель Кам’янця-Подільського, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, винуватий у вчиненні домашнього насильства економічного характеру – з…

6 години тому

На Летичівщині в ДТП загинув 24-річний чоловік

Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків під час оформлення іншої…

9 години тому

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з…

10 години тому

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

11 години тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

11 години тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

12 години тому