В аварії, яка сталася 23 липня поблизу села Берездів, загинула сім’я з Нетішина

В аварії загинула сім’я з Нетішина: 39-річний чоловік, його 35-річний брат та дружина. Старший 15-річний син помер під час реанімаційних заходів у «швидкій». Молодшого, 8-річного хлопчика, госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 липня, близько 18:00 години на автодорозі поблизу села Берездів, що на Славутчині.

Відбулось зіткнення між автомобілем «Chevrolet Captiva» під керуванням 26-річного жителя м. Нетішин та автомобілем «Ford Kuga», за кермом якого перебував 39-річний нетішинець.

У результаті ДТП водій автомобіля «Ford Kuga», його брат та дружина загинули на місці події. 15-річний старший син подружжя помер під час реанімаційних заходів у «швидкій». Молодшого, 8-річного хлопчика, без свідомості госпіталізували до місцевої лікарні.

Водій та 23-річна пасажирка автомобіля «Chevrolet Captiva» отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до місцевої лікарні.

Поліцейські затримали водія автомобіля «Chevrolet Captiva» в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в лікарні під вартою.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб» і наразі встановлюють усі обставини події. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення терміном від 5 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Leave a Comment

Останні новини

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

14 години тому

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

17 години тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

19 години тому

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у якій травмувалась 77-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 травня, близько 11:00 години на вʼїзді у місто неподалік села Лисогірка.

19 години тому

На Хмельниччині у держустанові без тендеру закупили електровелосипедів на суму 1,8 млн грн

Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького домоглися у судовому порядку повернення незаконно витрачених державних коштів на закупівлю електровелосипедів.

1 день тому

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

2 дні тому