В Білогірському районі 30-річний молодик до смерті побив свого односельця

Подія сталася вчора, 13 квітня, близько 12.00 години в селі Хорошів Білогірської тергромади. До 56-річного потерпілого, в якого напередодні було день народження, прийшли двоє односельців, з якими він продовжив святкування.

Під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт, який переріс у сутичку. 30-річний гість руками, ногами та палицею наніс цілий ряд тілесних ушкоджень господарю. У результаті той втратив свідомість і за деякий час від отриманих травм помер. 

Свідок побиття побіг до сусідів, які викликали медиків, а ті вже повідомили до поліції.

Тим часом зловмисник залишив місце події і пішов до місцевого магазину, де продовжив споживати спиртне. Там його і затримали правоохоронці.

До речі, молодик раніше вже мав проблеми із законом. Цього разу йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині затримали чоловіка, який стріляв у патрульних

Подія сталась 23 квітня близько 21:15 години в селі Нігин Гуменецької громади.

1 годину тому

У Хмельницькому суд оштрафував ексчиновницю, яку вимагала у подружжя 5000 доларів хабара за сприяння у всиновленні дитини

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок екс-начальниці Служби у справах дітей Хмельницької ОДА Ніні Магур за зловживання службовим становищем.

3 години тому

Зрізав понад три десятки дерев на території природно-заповідного фонду – судитимуть жителя Кам’янеччини

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 47-річного жителя Кам’янеччини за фактом незаконної порубки лісу на території…

3 години тому

У Хмельницькому водій, який на смерть збив 41-річного пішохода і зник з місця події, отримав 6 років тюрми

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 вересня 2023 року близько 23:00 години у м. Хмельницькому на Копистинському шосе.

18 години тому

На Городоччині сталася ДТП, у якій загинув 36-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 квітня, близько 08:50 години на автодорозі сполученням «Кам’янець-Подільський – Сатанів – Білогір’я» поблизу с. Іванківці…

22 години тому

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно.

1 день тому