В Кам’янець-Подільському районі автомобіль BMW злетів зі скелі

Працівники Кам’янець-Подільського районного управління поліції з’ясовують обставини, за яких автомобіль “BMW 530D” злетів зі скелі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася  2 травня близько 03.00 години в с. Субіч Кам’янець-Подільського району, на пагорбі каньйону. 30-річний водій автомобіля “BMW 530D” в результаті різкого маневру не впорався з керуванням та  з’їхав з дороги у каньйон річки Дністер. 

https://hm.npu.gov.ua/

Внаслідок аварії водій транспортного засобу отримав травми різного ступеню важкості та госпіталізований в реанімаційне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Лікарі оцінюють стан його здоров’я, як важкий. У салоні авто, окрім нього, більше нікого не було.

https://km.dsns.gov.ua/

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст.1 ст. 286 Кримінального Кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” та встановлюють всі обставини події.

Офіційний сайт Національної поліції 

Leave a Comment

Останні новини

П’ять магнолій посадили на “Алеї нескорених” у Хмельницькому

У хмельницькому сквері імені Тараса Шевченка рідні військовополонених і безвісти зниклих посадили п'ять магнолій на "Алеї нескорених".

3 години тому

На річці Горинь дільничний виявив браконьєра з сітками загальною довжиною близько 400 метрів

Поліцейський вчасно зупинив зловмисника, проте тому таки вдалось виловити більше 80 рибин.

7 години тому

На Хмельниччині СБУ викрила чергову схему ухилення від мобілізації

За даними слідства, голова однієї з районних ВЛК організувала схему вимагання грошових коштів з осіб, які підлягають мобілізації, за визнання…

7 години тому

У Хмельницькому комунальники мають відшкодувати майже 80 000 грн збитків власнику автомобіля, на яке впало дерево

Стягнути з Комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою виконкому Хмельницької міської ради на користь власника автомобіля Mercedes-Benz 69 043…

9 години тому

У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024

14 квітня Хмельницькому відбувся Ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024. У ньому взяли участь 48 учнівських мінікомпаній з 31 закладу професійної…

10 години тому

З добудовою двох нових енергоблоків Хмельницька АЕС стане безпечнішою: чому

На Хмельницькій АЕС наприкінці минулого тижня почали будувати два енергоблоки за американською технологією.

12 години тому