В Хмельницькому відбудеться творча зустріч з автором бестселера «Історії та війни»

В середу, 18 жовтня о 18:00 в Хмельницькому відбудеться творча зустріч з автором українського бестселера «Історії та війни», військовослужбовцем Юрієм Гудименком!

Ця книга – про українську боротьбу і спротив, про історичні виклики та громадські настрої, що гартували націю. Торік, після важкого поранення на фронті, Юрій проходив реабілітацію і принагідно працював над укладанням збірки власних текстів. Іронічний і дотепний стиль автора одразу завоював широку читацьку аудиторію.

Вхід вільний, а власний примірник книги з автографом Юрія Гудименка можна буде отримати за донат.

Усі зібрані кошти будуть перераховані БО «Українська фундація «Мрія». Під опікою фонду – майже 3,5 тисячі дітей загиблих і військовополонених. Ваші донати – це їхня підтримка і віра в майбутнє!

 

Leave a Comment

Останні новини

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

39 хв. тому

Власник товариства, який обвинувачується у злочинах проти нацбезпеки, поверне землю вартістю понад 1 млрд грн

Волочиська окружна прокуратура у судовому порядку повернула у комунальну власність земельні ділянки загальною площею 300 га.

18 години тому

На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень

Національна атомна компанія «Енергоатом» збирається збудувати залізобетонний завод у Нетішині – місті-супутнику Хмельницької АЕС.

19 години тому

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

21 годину тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

21 годину тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

1 день тому